SERVICII

Va putem oferi o gama variata de modele de senzori de parcare, sisteme audio-video, alarme auto, pentru masina dumneavoastra, montaj profesional cu personal calificat, la cel mai bun pret.

Sisteme audio-video

Doriti sa ascultati melodiile favorite cu sunet de o claritate desavarsita?
Doriti sa dati volumul cat mai ridicat si sa se auda perfect? Solutia este aici!

Gama de produse: sisteme de navigatie auto, cd playere mp3, subwoofere auto, difuzoare auto, amplificatoare auto, accesorii sisteme audio, camere video auto, dvd player auto, interfete audio aux usb sd, interfata ipod iphone, car kit bluetooth, kituri multimedia auto, dvd / tv auto, interfete auto audio-video, tv turner auto modul gps extern, etc.

Senzori parcare

Senzorii de parcare sunt necesari pentru a conduce in conditii de siguranta.
Aceste dispozitive va ajuta sa parcati în siguranta în orice loc, fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la obstacolele din jur.
Senzorii de parcare te ajuta sa detectezi orice obiect care este in afara razei tale vizuale.

Gama de produse: senzori de parcare auto, afisaj pe display, navigatie, oglinda, camere de marsarier, senzori de parcare video

Alarme auto

Ti-ai dori sa poti sa ai incredere maxima in alarma auto a automobilului tau si sa fii sigur, in orice moment, ca ai cea mai buna alarma si ca masina ta este in siguranta? Poti apela la echipa noastra pentru a te informa despre eficienta alarmelor noastre auto si despre functionalitatea acestora.

Gama de produse: alarme auto universale sau dedicate, telecomenzi, pager, senzori perimetru, inchideri centralizate, module de inchidere