FOLIERE AUTO

Folia Oracal 651 (lucios/mat)

Este o folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer), cu suprafata lucioasa sau mata, cu grosimea de 70 microni si cu adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent. Este cea mai folosita folie in colantari auto.

Folia Oracal 751 Cast Vinyl

Este o folie adeziva de o inalta performanta, cu o grosime de 55 microni, si cu un adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent. Durabilitatea in exterior a foliilor adezive Oracal 751 C este de 8 ani pentru alb si negru, 7 ani pentru foliile transparente si colorate si 5 ani pentru cele in culori metalice. Aria de utilizare a foliilor autocolante Oracal 751 este foarte larga. Sunt recomandate pentru inscriptionarea de calitate a diverselor tipuri de vehicule sau pentru alte aplicatii dificile de exterior.

Folia Oracal 970 (lucios/mat)

Este o folie adeziva cast din PVC, cu grosimea de 100 microni, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime. Suprafata foliei adezive este foarte lucioasa, folia pastrandu-si aceasta caracteristica chiar si in urma unui stres mecanic.

Folia Oracal 975 Premium Structure Cast

Este o pelicula cast din PVC de 150 microni compusa din mai multe straturi, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime. care se aplica la cald pe masina. Suprafata este semi-mata cu forme 3D ce ies in relief (se simt cand dai cu mana pe material).